Jag heter: Olof Lundh.

Mitt jobb är: Jag bevakar fotboll och jobbar mot TV4, C More och Fotbollskanalen.

Det här gjorde jag år 1990: Då stod jag i en bar i uppväxtstaden Lund vid sidan av att jag läste nationalekonomi vid stans universitet.

Jag har började jobba på TV4 år: Söndagen 24 september 2006 var jag med i nystartade programmet Fotbollskanalen som då ackompanjerade sajten Fotbollskanalen. Vill man veta mer om Fotbollskanalen.se så finns här ett blogginlägg jag skrev 2016. 

Mitt första jobb på TV4 var: Jag fick i uppdrag att få fart på Fotbollskanalen.se. Ett halvårs provanställning som skulle omvandlas till en fast tjänst om jag fick sajten att flyga ekonomiskt och publicistiskt.

Mitt bästa TV4-minne är: Svårt att välja ett med en rad mästerskap och roligheter men det är klart att symboliken i att Fotbollskanalen var först med att avslöja att Henrik Larsson var klar för Manchester United och att jag var med i Sky News innan det ens var officiellt var kul. Dessutom viktigt för att visa både internt och externt att Fotbollskanalen var att räkna med efter bara tre månader.

Det bästa med att jobba på TV4 är: Möjligheten att få göra väldigt många olika saker, från en mer smal podcast till att bevaka mästerskap och matcher som engagerar hela Sverige. 

Mitt favoritprogram på TV4 är: Solsidan. Fullkomligt älskar det.

Om jag fick delta i ett TV4-program skulle det helst vara: Givetvis Solsidan.