Den 24 december närmar sig och plötsligt finns det en oändlig lista med saker som måste bockas av innan julefriden äntligen kan infinna sig. Behöver du en paus från evighetslånga önskelistor, ojämna köttbullar och barrande granar har TV4 Play ett gäng härliga inspirationsprogram att varva ner till. Låt Ernst, Leila, Pernilla och Tina visa vägen till det perfekta julbordet – utan stresspåslag och brända pepparkakor. 

Jul med Ernst

TV4-tomten bjuder till herrgårdshäng

Finns det någon mer julkompatibel person än citatmaskinen Ernst Kirchsteiger? I Jul med Ernst visar allas vår älskade TV4-tomte hur du maxar högtidskänslan när det kommer till pyssel, inredning, utflykter och inte minst mat!

Leila

Mumsig sockerchock med Leila

Ingen julafton är fulländad utan ett dignande dessertbord – och det är där sötsakernas okrönta drottning Leila Lindholm kommer in i bilden. I ett hemtrevligt sekelskifteskök bjussar Leila på vinterns allra godaste sötsaker och bakverk i Leilas söta jul. Låt dig inspireras!

Leila

Fira jul med kändisarna

Kan du inte få nog av Leila? Såklart inte. I Leilas home delivery jul får vi följa med Leila hem till ett gäng kända svenskar, där hon tillsammans med dem lagar mat och godis som hör julen till. Om du är nyfiken på hur kändisarna firar jul är det här programmet för dig!

Pernillas jul

Familjen Wahlgren julstökar

I Pernillas jul bjuder Pernilla Wahlgren in till sitt hem på Lidingö, där hon julstökar tillsammans med familj och vänner. Lite kaos, mycket skratt och en hel del klassisk julmat på Wahlgrens vis utlovas i de här fyra mysiga avsnitten.

Tinas julkök

Hela Sveriges godaste julmat

Kocken Tina Nordström delar med sig av julens godaste mattips i Tinas julkök! I programmet reser Tina runt i landet och bjuder på allt från klassiker som ris à la Malta till mer överraskande julrätter som pumpasoppa och grillad oxrygg.