Tina Nordström är tillbaka i TV4. I Tinas sommarkök åker hon runt bland svenska sommarpärlor och lagar mat. I fem avsnitt får tv-tittarna följa med på semesterresor till några av Sveriges mest populära resmål. I en sommarvarm och familjär miljö tillreder Tina somriga rätter och ger smarta och roliga tips som hjälper till att sätta guldkant i köket även på semestern. Hon tar sig an matlagningen på campingen, i hamnen, på kolonilotten, och på festivalen.

- Det känns fantastiskt att kunna välkomna tittarna till ännu en programserie med Tina Nordström. Tittarna kan se fram emot fem avsnitt fyllda till brädden med det som förknippas med sommaren – vackra miljöer och god mat, säger Fredrik Arefalk, programchef på TV4.

I Västerviks hamn tillreder Tina en måltid bland semesterfirare, på festivalen blir det helstekt gris och på campingen lagar hon tacos.

- Det ska bli jätteroligt att åka ut på en liten turné och uppleva Sverige när det är som allra vackrast. Det ger mig en otrolig kick och inspiration att laga mat på olika ställen och träffa inspirerande människor, säger Tina Nordström.

Tinas sommarkök har premiär i TV4 i juli.