- Det känns fantastiskt att kunna ta denna brittiska supersuccé till Sverige! Tittarna kan förbereda sig på ett fartfyllt, galet, roligt och spektakulärt äventyr. Det här blir tv-underhållning av en sort som vi aldrig tidigare sett – direktsänd från Malaysias djungel, säger Fredrik Arefalk, programchef på TV4-Gruppen.

Tio kändisar i regnskogen

I I’m a celebrity… get me out of here! lever tio kändisar tillsammans i ett primitivt läger i regnskogen. De är bevakade av kameror dygnets alla timmar och tittarna kommer att bestämma vilka av kändisarna som blir tvungna att ta sig an programmets galna utmaningar. Tävlingarna kan innehålla allt från exotiska djur till höga höjder och trånga utrymmen. Klarar kändisarna att komma över sina allra värsta rädslor och fobier får de bjuda sina lagkamrater på mat eller vinner något annat härligt som man saknar i djungeln.
I I’m a celeb… get me out of here är det tittarna som har makten hela vägen och bestämmer vilka av kändisarna som får vara kvar till sist i programmet.

"Äntligen ett program i djungeln"

Programledaren David Hellenius finns på plats i djungeln för att guida tittarna genom äventyret. David har tidigare lett tittarsuccéer som Lets’s dance, Fredag hela veckan, Humorgalan och Hey Baberiba. Nu står han inför en ny utmaning när han för första gången får en regnskog till tv-studio.
- Äntligen får jag göra ett program i djungeln! Och jag tror att det här kommer att bli riktigt bra, säger David Hellenius.

Programmet har premiär i höst.