Måndag 3 november

9.30 Arnolds väg till Makten – om Arnold Schwarteneggers märkliga resa till positionen som guvernör i Kalifornien.

16.00 Valskandalen i Ohio– beskriver hur världens största demokrati utsattes för ett gigantiskt valfusk i förra presidentvalet – något som skulle kunna upprepas i detta val.

19.00 Amerikas hat undersöker hatet och våldet bakom nynazistiska rörelser som med jämna mellanrum växer sig starka i USA. De fyra avsnitten går under ytan och visar rasistiska organisationer som med hjälp av ny retorik och Internet kommit närmare ett verkligt inflytande över amerikansk samhällsdebatt.

Tisdag 4 november

9.40 Sjuk vård i USA – skoningslös granskning av USA:s obarmhärtiga sjukvård, i landet där bara den som är rik kan bli sjuk. Introduceras av korrespondenten Helena Groll, som bott i Los Angeles i många år, och som själv levt med skräcken av drabbas av sjukdom i sin hemstad.

10.40 Valskandalen i Ohio

16.00 Sjuk vård i USA

19.00 Nyhetsreportaget: Om USA-valet 1 – USA korresponden Bertil Karlefors och fotografen Jacek Machula gör en resa med olika nedslag i USA inför det ödesdigra valet. De åker till Obamas och Mc Cains hemstäder, möter abortmotståndare och krigsveteraner.

19.30 Valskandalen i Ohio

20.45 Nyhetsreportaget 2 – USA-korrespondenten Bertil Karlefors och fotografen Jacek Machula har följt en ovanligt spännande valrörelse från insidan, med många tvära kast och starka känslor, fram till sista kapitlet.

21.05 Historien om Barack Obama – berättelsen om mannen som kanske blir USA:s första svarta president.

22.25 Big Rig – vi följer långtradarchaufförer tvärs över USA:s jättelika kontinent, genom 45 delstater, på otaliga småorter och vägkrogar och får möta ett USA man sällan möter.