Martin Timell: Programledaren som tidigare ägt både byggfirma och städfirma. Martins favoritpryl är hans båt och på fritiden tar han sig gärna en whiskey, umgås med familjen eller är ute och reser. När det gäller inredning är han svag för "det tidlösa som inte blir omodernt".

Karin Mannerstål: Med designern Karin tillbaka i Äntligen hemma får barnen sin egen inredare. Karin har en stor kärlek till färg och form...och barn!

Bo Rappne: Bosse är den som sköter trädgårdsjobben i Äntligen hemma. För det mesta är det handfasta tips, men han längtar efter att få göra lite större projekt. Trädgården är viktig i dessa tider av stress, menar han.

Björn Christiernsson: Bygger och snickrar i Äntligen hemma. Björn anser att hans främsta sidor som hantverkare är hans mångsidighet och att han har jobbat som arbetsledare under många år. Hans drömprojekt att få bygga ett båthus, trots att han inte är särskilt båtintresserad.

Jimmy Schönning: Inredaren som älskar smart förvaring och anser att med rätt belysning kan alla hem bli unika. Med inredning ska man se möjligheter och inte problem. Hans bästa råd till alla hemmafixare är att du kan göra allt du vill, bara du har tålamod och tid!

Lulu Carter: Fixar inredningen, rensar ut ångestskapande kaos med smarta förvaringslösningar. Sveriges mysmästare nummer ett! Lulus specialité är att få gå in i ett rum som är kaotiskt och ordna upp, slänga bort och organisera om.

Camilla Lundsten: Creative Director, formgivare och inredare med både svensk och internationell erfarenhet. Camillas motto är "En tydlig idé bär hela vägen, börja där".

Peter Börjesson arbetar som intendent på Stockholms Auktionsverk. Hans specialområden är antika möbler och konsthantverk, men han kan även guida dig rätt inom andra områden.

Första, andra, tredjes experter hjälper dig få svar på dina frågor kring antika föremål. De har alla olika specialområden så du kan fråga om de flesta föremål.

Björn Gauffin: Arbetsledare och rörmokare verksam hos Comfort och har över trettio års erfarenhet av vatten- och värmeinstallationer. Björn svarar på era frågor kring badrum.

Patricia Trambevski arbetar med inredning och är lampdesigner. Hon delar med sig sina kunskaper kring allt från färg och form till materialval och detaljer.