I veckans Såld på gissade mäklarna slutpriser på tre bostäder i Knivsta. Ett av husen var ett renoveringsobjekt. Har du köpt ett sådant? Visa upp ditt boende här!

Fota, filma och ladda upp dina bilder här på Hemmakanalen.se och du är automatiskt med och tävlar om boken Sommar med Ernst.
Logga in och tävla här »

Prisbord
1:a pris: Boken ”Sommar med Ernst” av Ernst Kirchsteiger, Ica Bokförlag.
I Sommar med Ernst ryker både strumpor och skor när vår folkkäre inredare bjuder in läsarna till sin sommarvärld. Vi får lära oss allt från att sy hissgardiner till att grilla kräftor. Ernst bjuder på sina smartaste fix för sommarstugan och lagar mat i det fria. Det vankas somriga recept, ärliga material och fiffiga lösningar. Allt färgsatt med vackra bilder från Ernst egen sommar.

Tävlingsregler
Tävlingen pågår till och med den 11:e oktober 2010. Alla bilder och klipp som laddas upp på Hemmakanalen.se är automatiskt med i tävlingen, bidrag som bedöms som ”unika boenden” premieras av juryn. Vinnaren utses av en jury som består av representanter för TV4 och Hemmakanalen.se. Finalvinnaren meddelas i mitten av oktober och publiceras därefter på Hemmakanalen.se. Priset kan inte bytas mot annan vara eller kontanter.

Anställda inom TV4-Gruppen, deras kunder, samarbetspartners deras närmast anhöriga och familjemedlemmar kan inte deltaga i tävlingen.

Om du har tävlat i vår fototävling tidigare använder du samma inloggningsuppgifter som sist, annars måste du göra en nyregistrering.

Villkor för uppladdning
Du är själv ansvarig för det du skriver eller laddar upp på Hemmakanalen.se. Fullständiga användarvillkor kan du läsa här »