Just nu snackas det fotbolls-EM för fulla muggar. Och under senaste veckan är det framförallt Zlatan Ibrahimović som dominerat mest-klickat-listan i TV4 Play.

Zlatans intervju efter vinsten mot Serbien

Den 5 juni mötte Sverige Serbien i den sista träningsmatchen inför EM och vann. Intervjun som Zlatan gjorde efteråt har varit TV4:s största snackis senaste veckan. "Det är nu allvaret börjar", sa han i intervjun, vilket vi bittert fick erfara i Sveriges förslust mot Ukraina i måndags.
Se klippet ovan.

Zlatans iskalla straff het

I övrigt är det helt klart intressant med Zlatans trollande med bollen. Ett riktigt poppis klipp är det där man får se Zlatans ribbskott och klackkonster under en träning. Det hittar du till höger i artikeln. Ett annat är den iskalla straff han lägger i träningsmatchen mot Serbien, när det står 1 - 1.

Vakt avbryter rapportering

En riktig twitter-snackis blev klippet där en ukrainsk vakt avbryter svensk EM-rapportering i Ukraina. Under måndagsmorgonen 11 juni befann sig Patrick Ekwall och Olof Lundh på en bakgård till ett hotell i Kiev, Ukraina, för att meddelade senaste nytt gällande uppställningen i det svenska laget inför matchen Sverige - Ukraina.

Mitt under sändningen avbryter en ukrainsk vakt.
- Jag är ledsen svenska folket där hemma, jag är rädd att vakten snart plockar fram handfängsel och något han har instoppat innanför kavajen, så vi tvingas lämna över härifrån, säger Patrick.

Se hela klippet i listan till höger.

Känslosamt i Big brother

Big brother har fortfarande varit intressant under veckan och det är framförallt klippen där känslorna väller över för deltagarna som lockar till titt. Se Hanna Johansson träffa sin pappa och syster efter att hon klivit ut ur huset som vinnare av Big brother 2012. Dessutom ett hopkok av de känslosamma möten med familjemedlemmar som deltagarna upplever under utmaningen "freeze".
Du hittar klippen till höger i artikeln.