Uggla flyttar in

Slut för säsongen
Slut för säsongen

Senaste från Uggla flyttar in

Magnus Uggla militär för ett dygn

I säsongsavslutningen av Uggla flyttar in klär Magnus Uggla sig i kamouflagekläder och beger sig ut i småländska skogen för att prova på livet som militär.

I säsongsavslutningen av Uggla flyttar in klär Magnus Uggla sig i kamouflagekläder och beger sig ut i småländska skogen för att prova på livet som militär.

Magnus Uggla flyttar in på Eksjö Ingenjörsregemente. Han hinner knappt få på sig utrustningen innan han, tillsammans med ett hundratal rekryter, ska bege sig ut i de småländska skogarna och sova i tält.

Under 24 timmar får han träna, gräva, öva på tältresning och lära sig allt om kamouflage. Samtidigt försöker pluton Bertil Qvintus lära Magnus att hålla ordning på all utrustning och sig själv. Det blir ett kämpigt dygn för Magnus som ens inte ville göra lumpen när det begav sig.

Se Uggla flyttar in i TV4 Play

Uggla flyttar in hos Olle Ljungström

I tredje avsnittet av Uggla flyttar in är det artisten och låtskrivaren Olle Ljungström som gästas av Magnus Uggla.

I tredje avsnittet av Uggla flyttar in är det artisten och låtskrivaren Olle Ljungström som gästas av Magnus Uggla.

Magnus Uggla gör ett undantag från sin regel att inte flytta in hos en kändis och beger sig till Gräfsnäs utanför Alingsås för att träffa Olle Ljungström.

Magnus får flytta in i Olles vedbod och de två pratar om konst, musik, Så mycket bättre där de båda medverkade och hur man gör den bästa havregrynsgröten. Magnus försöker ta reda på om det verkligen stämmer att det är mer sannolikt att Olle skulle starta en hummerodling än att skaffa barn.

Uggla flyttar motvilligt in

I den nya programserien Uggla flyttar in får vi se Magnus Uggla motvilligt vidga vyerna och utmana sig själv, samt möta människor, platser och företeelser han...

I den nya programserien Uggla flyttar in får vi se Magnus Uggla motvilligt vidga vyerna och utmana sig själv, samt möta människor, platser och företeelser han annars aldrig hade stött på.

Magnus Uggla är inte en speciellt social person, han är inte intresserad av nya upplevelser, han tycker inte om att resa och tycker inte om att vakna upp någon annanstans än hemma. I Uggla flyttar in får tittarna följa Magnus Uggla när han besöker udda platser och träffar kända och okända människor. Allt sett ur Magnus perspektiv och med hans egna tankar i fokus. Han bor bland annat på en cirkus, hälsar på i ett kloster, flyttar in på ett ålderdomshem och möter Olle Ljungström och grundaren av Bara vara, Lasse Knutsson.

- Det här kommer bli en underbart fin liten pärla i höstens TV4-tablå. Vi ligger väldigt långt ifrån Carina Bergs så framgångrika förlaga så det här är något helt nytt att se fram emot, säger Martin Nygren, exekutiv producent, TV4.

Uggla flyttar in produceras av Strix i 6 episoder och har premiär onsdag 1 oktober klockan 21:30 i TV4.