Början på sidans innehåll

Unga föräldrar

Bebismys, kaosvardag och oändligt mycket kärlek! Här får du en ärlig inblick i hur utmanande och underbart det kan vara att bli förälder tidigt i livet.

Bebismys, kaosvardag och oändligt mycket kärlek! Här får du en ärlig inblick i hur utmanande och underbart det kan vara att bli förälder tidigt i livet.

Lär känna Felicia med döttrarna Lorinne, Minelle och Evelynn

29 sek

Felicia Hag, 23, är ensamstående mamma till Lorinne, 2, och tvillingarna Minelle och Evelynn, snart 1 år. Felicia tacklar livets utmaningar som ensamstående till tre småttingar med ett leende på läpparna och det blir inte en enda lugn stund i det fartfyllda och lekfulla hemmet!

Lär känna Moa och Kristoffer med döttrarna Esther och Sally

28 sek

Hemma hos Moa Hellström, 22, och Kristoffer Karlsson, 22 har lillasyster Sally blivit större och är numera ett riktigt litet busfrö som ständigt är på rymmen. Esther har börjat tänka på framtiden och vad hon ska bli när hon blir stor.

Lär känna Filippa och dottern Harriet

27 sek

16-åriga Filippa Stridh bor i Söderhamn och är ensamstående mamma till dottern Harriet. De spenderar sina dagar med att busa och mysa tillsammans. Men allt är inte bara mys, ibland är det svårt att balansera tonårslivet med mammalivet.

Lär känna Andrea och Linus med dottern Belle

27 sek

Andrea Norrman och Linus Bergman är stockholmsparet som är småbarnsföräldrar mitt i det pulserande storstadslivet. I deras vardag varvas lyxiga events och shopping med hemmamys och sömnlösa nätter.

Lär känna Linnea och Johan

29 sek

Glada Göteborgsparet Linnea Gimdal, 20, och Johan Rastborg, 23, med hundvalpen Stina är förväntansfulla, ivriga och pirriga inför att bli föräldrar för första gången!

Nya tillskott i en ny säsong av Unga föräldrar

Många minns säkert Moa och Kristoffer med ljuvliga döttrarna Esther och Sally från förra säsongen, men ett ansikte som är känt för de flesta är Andrea Norrman, influencern känd från Paradise hotel som medverkar tillsammans med sin kille Linus.

Ny säsong av Unga föräldrar

41 sek

I säsong 8 av Unga föräldrar får vi följa återkommande familjen Moa och Kristoffer med barnen Esther och Sally. Dessutom får vi följa nya familjer med Andrea och Linus, Sofie och Victor, Filippa, Felicia samt Johan och Linnea.

Moa klarar teoriprovet

1 min 30 sek

All nervositet blåser undan och glädjen tar vid när Moa får beskedet om att hon har klarat teoriprovet. Nu kan hon andas ut en vecka innan det är dags för uppkörning.

Maria har en dålig dag

2 min 21 sek

Alla har dåliga dagar - så även Maria, och det är inte alltid lätt att lekhumöret uppe tillsammans med Domi.

Moa är nervös inför teoriprovet

1 min 33 sek

Moa försöker ta körkort och är pluggar just nu intensivt inför teoriprovet. Stöttningen hemifrån och från Esther är varierad.

Anton: Min uppväxt har varit strulig

1 min 12 sek

Anton berättar i Unga föräldrar om sin tuffa uppväxt i olika fosterfamiljer och om längtan att ge sin blivande dotter Vilda allt det som inte han fick som barn.

Så upptäckte Fanny att hon var gravid

29 sek

Anton och Fanny hade tänkt att få barn inom fyra år men det gick snabbare än så och redan efter fyra månader in i förhållandet var Fanny gravid.

Pontus och Fanny stolta unga föräldrar

1 min 15 sek

Det är många som har åsikter om Pontus och Fannys föräldraskap i Unga föräldrar. Unga paret är fast beslutna om att visa att de kommer bli de bästa föräldrarna för sin dotter.