Marianne Larsson, 51 år, är innovationschef och affärsrådgivare på företaget Teknopol. Marianne är utbildad civilingenjör inom kemi och bioteknik och arbetade i 15 år med internationell affärsutveckling på TetraPak och AlfaLaval. Nu jobbar Marianne sedan 4,5 år tillbaka med affärsrådgivning (coachning) åt innovatörer, forskare och entreprenörer. Hon möter varje år hundratals idéer och har jobbat nära cirka 40 av dem i deras utveckling från idé till internationalisering, något som ligger henne varmt om hjärtat. Marianne är rådgivare till it-minister Anna-Karin Hatt. Hon har även varit jazzsångerska i Nisses Stuga som blev svenska mästare i gladjazz på 80-talet.

Anders Färdig, 60 år, är mannen som fört modern, svensk design ut i världen med sitt företag Design House Stockholm. Företaget grundandes 1992 men innan dess har Anders ägt stora varumärken som Höganäs, Duka och Boda Nova. Han har suttit i en jury ett flertal gånger, bland annat på skolorna Beckmans och Konstfack. Hans styrka är att se funktion, ta fram essensen i idéerna och hur det kan användas, samt hur de kan göra nytta i samhället.

Donnie S.C Lygonis, 44 år, jobbar som affärsutvecklingscoach på KTH Innovation. Han är en sann entreprenör och innovatör som hjälper forskare och studenter att kommersialisera sina patent och idéer, och utöver det är han själv upphovsman till en mängd innovationsprojekt. Har suttit som jurymedlem i Venture Cup och Ung Företagsamhet samt Finn upp, uppfinnartävlingen för barn. Donnie brinner för allt som handlar om idéer, koncept och nya sätt att göra gamla och nya saker.

Patrik Norqvist, 46 år, är lektor och fysiker på Umeå universitet. Patrik har medverkat i SVT-programmen Eftersnack, Plus och Sommarlovsprogrammet 2010 samt Filip och Fredriks program Boston Tea Party på Kanal 5. Han har skrivit flera böcker om fysik i vardagen och arbetar även som frågekonstruktör och domare i tävlingen Teknikåttan. År 2011 blev Patrik tilldelad Baltics samverkanspris för sin insats inom populärvetenskap. Motiveringen löd att han på ett underhållande sätt demonstrerar hur fascinerande och fantastisk den vetenskapliga kunskapen om världen är.