Välkommen åter

Slut för säsongen
Slut för säsongen

Senaste från Välkommen åter

Lillemor som annars är väldigt lugn och omtänksam får spel

Lillemor får nog av alla på varuhuset och vill inte längre ta hand om födelsedagar och annat som berör personalen. Hon reagerar så starkt att hon blir tvungen...

Lillemor får nog av alla på varuhuset och vill inte längre ta hand om födelsedagar och annat som berör personalen. Hon reagerar så starkt att hon blir tvungen att föras till sjukhus.

I nionde avsnittet av Välkommen åter får du se en hel del förändringar. Lillemor orkar inte längre vara den snälla. Louise på leksaksavdelningen får möjligheten att återvända till sitt lyxliv och Iris får nya glasögon som påminner henne om något hon faktiskt försökt att förtränga. Se hela programmet i TV4 Play och ventilera dina tankar och funderingar i diskussionsforumet nedan.

Klicka i bilden för att se hela programmet.

Glasögonen blev en lättnad för alla utom Iris

Iris Skarp (Annika Andersson) får äntligen sina glasögon efter sitt besök hos optikern. Glasögonen förändrar hennes liv men varför är hon fortfarande inte...

Iris Skarp (Annika Andersson) får äntligen sina glasögon efter sitt besök hos optikern. Glasögonen förändrar hennes liv men varför är hon fortfarande inte nöjd? Tjuvkika på nionde delen av Välkommen åter här.

Klicka på bilden för att se klippet.

Misstankar om drogmissbruk

Här kan du se Välkommen åter - del 8 i TV4 Play. I detta avsnitt misstänks receptionisten Mona för att ta droger av de båda väktarna. Praktikanten Alice...

Här kan du se Välkommen åter - del 8 i TV4 Play. I detta avsnitt misstänks receptionisten Mona för att ta droger av de båda väktarna. Praktikanten Alice avslöjar sin handledare och bokhandlaren fortsätter sin kamp mot Camilla Läckberg.

Se hela programmet och ventilera dina åsikter i diskussionsfältet.

Klicka på bilden för att se hela programmet.

Välkommen åter - del 7

Monique som arbetar i klädbutiken blir avslöjad och du får en förklaring till varför hon är så otrevlig mot sina kunder. Vad är det som döljer sig bakom den...

Monique som arbetar i klädbutiken blir avslöjad och du får en förklaring till varför hon är så otrevlig mot sina kunder. Vad är det som döljer sig bakom den hårda ytan?

Lillemor vill ordna en trevlig kväll för personalen med brännboll men ingen är pigg på idén. Mona får äntligen chans att ta hand om praktikanten Alice. Karin blir tvungen att hålla ett föredrag för styrelsen utan att ha kunnat förbereda sig.

Del 7 av 10

Klicka på bilden för att se programmet.

Monique till kund: "Du är inte Heidi Klum"

Varför insisterar Monique på att vara så otrevlig mot sina kunder? Döljer sig någon hemlighet bakom hennes servicestrategi? Här kan du tjuvtitta på sjunde...

Varför insisterar Monique på att vara så otrevlig mot sina kunder? Döljer sig någon hemlighet bakom hennes servicestrategi? Här kan du tjuvtitta på sjunde delen av Välkommen åter och återigen se Monique (Petra Mede) skrämma i väg sina kunder från klädbutiken. Denna veckas avsnitt kommer att avslöja Moniques hemlighet, se hela avsnittet i morgon i TV4 21:30 eller i TV4 Play 22:00.

Klicka på bilden för att tjuvkika på Välkommen åter.

Välkommen åter - del 6

I sjätte delen av Välkommen åter får ni möta Väktaren Jennys känsloladdade sida igen. Men den här gången är det inte flirtandet som är problemet.

I sjätte delen av Välkommen åter får ni möta Väktaren Jennys känsloladdade sida igen. Men den här gången är det inte flirtandet som är problemet.

Väktarna Jenny (Babben Larsson) och Lisa (Liv Mjönes) tar en kort paus i det händelselösa varuhuset. Då passar det utmärkt för Jenny att berätta om sina tidigare upplevelser från Ullared. Är Jenny traumatiserad?

Klicka på bilden för att se klippet.

Välkommen åter - del 5

Missade du femte delen av Välkommen åter? Här kan du se hela avsnittet hur många gånger du vill.

Missade du femte delen av Välkommen åter? Här kan du se hela avsnittet hur många gånger du vill.

I detta avsnitt får du se den flirtiga sidan av den annars väldigt allvarliga väktaren Jenny. Åsa som står i bokhandeln får träffa sin idol och den tidigare sjukskrivna Richter fortsätter spöka i varuhusets fikarum.

Har väktaren Jenny gått och blivit kär?

Här kan du tjuvkika på femte avsnittet av Välkommen åter. Väktarna får besök av sin chef Åke och Jenny börjar bete sig som en fnittrig fjortis. Är det något...

Här kan du tjuvkika på femte avsnittet av Välkommen åter. Väktarna får besök av sin chef Åke och Jenny börjar bete sig som en fnittrig fjortis. Är det något mellan Jenny och Åke eller vad är det egentligen som får Jenny att bete sig så underligt.

Klicka i bilden för att se klippet.

Humoreliten tilbaka för fjärde gången i Välkommen åter.

I detta avsnitt får vi träffa Richter - den mytomspunne och i tidigare avsnitt sjukskrivna kollegan. Richter kommer tillbaka till jobbet men hur reagerar alla...

I detta avsnitt får vi träffa Richter - den mytomspunne och i tidigare avsnitt sjukskrivna kollegan. Richter kommer tillbaka till jobbet men hur reagerar alla andra på det?

Richter är den som är löneansvarig på varuhuset. Hon har dock varit sjukskriven fram till nu då hon återkommer till sitt arbete. I tidigare avsnitt har vi fått ta del av flera kalla kårar varje gång hennes namn nämnts. Hur det går för alla på varuhuset och varför alla är så vettskrämda för Richter får ni reda på i detta avsnitt.

Klicka på bilden för att se hela programmet.

Se Välkommen åter i TV4 Play

I Välkommen åter - del 4 kommer ni äntligen få träffa den sjukskrivna Richter. Varför är alla medarbetare i varuhuset så rädda för henne? Vad kommer hända nu...

I Välkommen åter - del 4 kommer ni äntligen få träffa den sjukskrivna Richter. Varför är alla medarbetare i varuhuset så rädda för henne? Vad kommer hända nu när hon är tillbaka? Se hela programmet i TV4 Play och diskutera.

Klicka på bilden för att se hela programmet i TV4 Play.

Visa fler