I Vardagspuls tas aktuella ämnen upp med fokus på mat och hälsa. Målet är att uppmuntra tittarna till bättre vanor genom intresseväckande historier och samtal med såväl kända som mindre kända människor med spännande personligheter och expertiser.

Programmet leds av Kristin Kaspersen och Agneta Sjödin som växelvis kommer axla programledarrollen varannan vecka.

-Jag tror Vardagpuls kan vara en källa för inspiration för många, med aktuella ämnen och tips för en mer aktiv livsstil. Det känns otroligt kul, både jag och Agneta är väldigt engagerade i hälsa, säger Kristin.

Agneta håller med.

- Det känns viktigt och motiverande för mig personligen att uppmuntra fler till att leva ett hälsosammare liv. Jag tror att det finns ett behov för ett program som Vardagspuls då många blir mer och mer medvetna och intresset för mental och fysisk hälsa är stort, säger Agneta.

I programmet finns också plats för annat som hör livskvalitet till; relationer, resor, barn, familj, nöje och böcker.

Vardagspuls är ett samarbete som TV4-gruppen genomför tillsammas med Arla.

- Vi hoppas att Vardagspuls ska bli en del av våra tittares vardag och att vi kan bidra med inspiration till hur man på ett enkelt sätt kan må lite bättre. I samarbete med vår partner Arla så ska Vardagspuls också nå publiken på många fler sätt än bara genom tv-rutan så vi tror att det finns stora möjligheter för Vardagspuls att få ett stort genomslag, säger Fredrik Arefalk, kanalchef TV4.

På Vardagspuls sajt vardagspuls.se kommer det finnas mer från programmet samt mer hälsoinspiration och konkreta tips från programmets experter inom träning, kost, motivation, friskvård, psykologi och relationer.

Programmet kommer direktsändas varje vardag mellan klockan 17.55 och 18.55 i TV4 och har premiär den 16 februari.