Veckans svensk med Eurojackpot

Slut för säsongen
Slut för säsongen

Senaste från Veckans svensk med Eurojackpot

Se Pär Lernström leda Veckans svensk på plats

Sitt i studion och se Veckans svensk, med Pär Lernström som programledare, på plats.

Sitt i studion och se Veckans svensk, med Pär Lernström som programledare, på plats.

Passa på att se Veckans svensk på plats. Programmet där Pär Lernström är programledare direktsänds cirka 22:20 på fredagar mellan den 1 februari fram till och med den 5 april i Filmhuset på Gärdet i Stockholm. Vi kommer att ha fina, roliga och väldigt härliga stunder. Det är tanken i alla fall.

Låter det intressant så hör av dig till adressen nedan och berätta när och hur många ni är som vill komma, så ser vi till att ni får en bra start på helgen.

Det kan vara bra att veta att du måste vara minst 16 år för att kunna gå.

Hör av er nu på publik@mexikomedia.com

------------

Plats: Filmhuset, Stockholm

Kostnad: Biljetterna är gratis.

Åldersgräns: 16 år

Datum: 

Mars: 22 och 29

April: 5

Pär Lernström söker nominerade till Veckans svensk

I Veckans svensk uppmärksammas vanliga fantastiska människor som sprider glädje utöver det vanliga eller som på något annat sätt utmärker sig. Tittarna kan...

I Veckans svensk uppmärksammas vanliga fantastiska människor som sprider glädje utöver det vanliga eller som på något annat sätt utmärker sig. Tittarna kan både nominera sina egna favoriter och i slutändan vara med och påverka vem som utses till Veckans svensk. Pär Lernström är programledare och lamporna i studion tänds för första gången den 1 februari.

- Just nu är jag på semester i Thailand. Men jag är verkligen glad att jag får komma hem till Veckans svensk. Ett program som jag fått vara med och utveckla från start. Det är ungefär som Månadens medarbetare fast organisationen är platt och kallas Sverige. Och vi gör det varje vecka. Ja, ni förstår hur jag tänker. Det jag önskar mig mest av allt just nu är att det kommer in så många nomineringar som möjligt - och en kall till, säger Pär Lernström.

Det finns cirka 9 miljoner fantastiska människor i Sverige och i Veckans svensk blir några av dem lite extra uppmärksammade genom att bli nominerade. För att lära känna dem bättre beger sig reportrarna Kalle Zackari Wahlström (reklamman, skribent och träningsbloggare) och Kakan Hermansson (radioprofil, konstnär och feminist) ut i landet för personliga möten med dem. I studion får Pär Lernström besök av de nominerade eller andra gäster för att prata om de bedrifter som veckans personer gjort.

Någon av de nominerade har kanske stått på sig i en viktig fråga och påverkat livet i en positiv riktning för sina medmänniskor. En annan kanske har bestämt sig för att hjälpa utsatta djur eftersom ingen tagit sig tid. En tredje kanske bara är en sån härlig glädjespridare att tittarna anser att hen måste få bli Veckans svensk.

När de nominerade presenterats är det upp till tittarna att höja upp sin favorit i sociala medier genom att gilla, dela eller tweeta om den de vill ska bli korad. I slutet av programmet har tittarna tillsammans korat Veckans svensk genom sitt engagemang.

Nomineringar tas emot via veckanssvensk@tv4.se.

-------------------

För senaste nytt - följ Veckans svensk på Facebook, Twitter och Instagram