Slut för säsongen

Artiklar från november 2018

Vanliga frågor och svar om TV4-serien "Venice Beach"

Logotypen för Venice Beach i TV4.

Venice Beach är en svensk realityserie där sju unga färgstarka svenskar tar steget för att uppfylla sina drömmar i Los Angeles.
Här har vi samlat vanliga frågor och svar om programmet.

Läs hela

BILDEXTRA: Lanseringsevent för Venice Beach i Stockholm

Julia Bailey, Lina Cedmer, Sara Montazami och Hanna Montazami.

Nya realityserien Venice Beach har haft premiär i TV4 Play.
I ett exklusivt lanseringsevent bjöd deltagarna Hanna och Sara Montazami, Lina Cedmer och Julia Bailey in gäster till en intim brunch i Stockholm.

Läs hela

Svenska drömmar i TV4:s nya realityprogram Venice Beach

Svenskarna i Venice Beach hösten 2018 i TV4 Play.

I Venice Beach får tittarna följa systrarna Montazami och fem andra färgstarka svenskar som alla tagit steget för att uppfylla sina drömmar i Los Angeles. I det populära området Venice Beach jagar de framgång samtidigt som kärleken, stränderna och festerna tar plats i vardagen. Venice Beach har premiär på TV4 Play tisdagen den 6 november.

Läs hela

Vem är Hanna Montazami i Venice Beach?

Hanna Montazami i Venice Beach.

Hanna Montazami är 25 år gammal och lever, precis som sin syster Sara, drömlivet i Venice Beach.

Läs hela

Vem är Daniella Hernandez i Venice Beach?

Danielle Hernandez i Venice Beach.

Daniella flyttade till LA för 5 år sedan för att följa sin stora dröm, musiken. Hennes dröm är att försöka slå igenom som artist och släppa ett eget album. En resa som är långt ifrån en dans på rosor.

Läs hela

Vem är Julia Bailey i Venice Beach?

Julia Bailey på Venice Beach.

Julia Bailey är Stockholmstjejen som lämnade Sverige för att gå i kusinen Malin Åkermans fotspår och satsa på sina skådespelardrömmar. Ett liv som innebär att känna rätt personer, springa på castings samt nätverka på Hollywoods alla event och fester.

Läs hela

Vem är Sofia Isaksson i Venice Beach?

Sofia Isaksson i Venice Beach.

Luleåtjejen som flyttade till LA för att studera och träffade kärleken Howie, som driver en vingård i Malibu. När det inte pluggas till tentor så spenderas en del tid på att testa viner på vingården.

Läs hela

Vem är Lina Cedmer i Venice Beach?

Lina Cedmer i Venice Beach.

Lina flyttade till LA för att plugga på välkända UCLA, vilket i sin tur ledde till drömjobbet på Svenska modejätten Odd Molly. Hon är singeltjejen som sällan tackar nej till sammankomster och fester, och som njuter av det nöjesutbud LA erbjuder till fullo.

Läs hela

Vem är Sophie Angner i Venice Beach?

Sophie Angner i Venice Beach i TV4.

Mångsysslaren som jobbar som både kändis-tenniscoach, marknadsföringsproffs, eventplanerare och modell. Hennes mål är att bli nya Bindefeld och den lilla fritid hon får till spenderas antingen med maken Hakim eller på ett par rollerblades i Venice.

Läs hela

Vem är Sara Montazami i Venice Beach?

Sara Montazami i Venice Beach.

Sara Montazami är 28 år och lever ett fartfyllt liv i Venice beach. Hennes vardag innefattar modefotograferingar, resor, fest och kvalitetstid med pojkvännen Diego.

Läs hela