- Vad jag älskar med Venice är att du kan vara precis den du är utan att någon lägger sig i. It is just like the movies. I vårt liv är vi alltid ”all over the place” och har så mycket på gång hela tiden. Ni kommer verkligen att få smaka på vad ett liv i Venice innehåller, säger Sara Montazami.

För att lyckas i Los Angeles där alla vill nå toppen krävs stark vilja, smarta val och att vara på rätt plats vid rätt tillfälle. I Venice Beach följer vi sju svenskar i Los Angeles och får följa med på allt från coola fester och härliga strandhäng till vardagssysslor såsom castings, surf och tennisspelande. Tittarna får i programserien följa entreprenörerna Hanna och Sara Montazami, skådespelerskan Julia Bailey, musikartisten Daniella Hernandez, studenten Sofia Isaksson, modellen och tennistränaren Sophie Angner samt Lina Cedmer som arbetar med marknadsföring inom modeindustrin.

- TV4 Play-tittarna älskar den här genren och det känns roligt att nu få presentera ytterligare ett realityprogram med unga människor som delar med sig av sig själva. De har verkligen satsat allt för att kunna uppfylla sin dröm, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent TV4.

Mer information om deltagarna i Venice Beach

Sara Montazami, 28 år & Hanna Montazami, 25 år:

Systerduon och sociala medieproffsen som tillsammans med sin mamma driver eget företag inom modeindustrin. Systrarna lever ett händelserikt liv i Venice Beach där jobb blandat med modefotograferingar, resor och episka strandfester är vardagsmat.  Inte nog med så är Sara och Hannas pojkvänner Rudy och Diego bästa vänner och hänger med på en hel del av äventyret.

Hanna och Sara Montazami i Venice Beach

Julia Bailey, 26 år:

Stockholmstjejen som lämnade Sverige för att gå i kusinen Malin Åkermans fotspår och satsa på sina skådespelardrömmar. Ett liv som innebär att känna rätt personer, springa på castings samt nätverka på Hollywoods alla event och fester. Julia bor ihop med maken Scott, och hunden Bear precis intill stranden. De älskar att starta dagen med en morgonsurf i Venice Beach.

Julia Bailey i Venice Beach i TV4

Daniella Hernandez, 25 år:

Daniella flyttade till LA för 5 år sedan för att följa sin stora dröm, musiken. Hennes dröm är att försöka slå igenom som artist och släppa ett eget album. En resa som är långt ifrån en dans på rosor. Daniella jobbar främst med sitt egna projekt och drömmer om att släppa musik under en egen label. Vid sidan av jobbar hon som bakgrundssångerska och har samarbetat med välkända artister som blanda annat Pitbull.

Daniella Hernandez i Venice Beach i TV4

Sofia Isaksson, 26 år:

Luleåtjejen som flyttade till LA för att studera och träffade kärleken Howie, som driver en vingård i Malibu. När det inte pluggas till tentor eller testas viner på vingården spenderas mycket tid på båten i Venice. Sofias största kärlek är hunden Hairy, som är med dygnet runt alla dagar i veckan.

Sofia Isaksson i Venice Beach i TV4

Sophie Angner, 28 år:

Mångsysslaren som jobbar som både kändis-tenniscoach, marknadsföringsproffs, eventplanerare och modell. Hennes mål är att bli nya Bindefeld och den lilla fritid hon får till spenderas antingen med maken Hakim eller på ett par rollerblades i Venice. Sophie upplever att det är svårt att få nära vänner i LA, då de flesta svenskar bara stannar några år.

Sophie Angner i Venice Beach i TV4

Lina Cedmer, 30 år:

Lina flyttade till LA för att plugga på välkända UCLA, vilket i sin tur ledde till drömjobbet på Svenska modejätten Odd Molly. Hon är singeltjejen som sällan tackar nej till sammankomster och fester, och som njuter av det nöjesutbud LA erbjuder till fullo. Lina glider runt med sin stora gröna Jeep Wrangler, och det är inte svårt att känna igen henne på gatorna i Venice.

Lina Cedmer i Venice Beach i TV4

Venice Beach har premiär 6 november på TV4 Play och nya avsnitt släpps varje tisdag och torsdag fram till nyår.