Wild kids

Sponsorer

i TV4

Senaste från Wild kids

Sök till Wild Kids 2021!

Är du redo för ett nytt äventyr? Då borde du söka till Wild Kids 2021. Så här gör du för att söka.

Är du redo för ett nytt äventyr? Då borde du söka till Wild Kids 2021. Så här gör du för att söka.

I Wild Kids får vi följa Lejonen och Björnarna som kämpar i tuffa tävlingar om att vinna den spännande resan till Sydafrika. Förra året sökte runt 6 000 barn till Wild Kids och elva fick chansen att vara med i programmet. Skulle du också vilja vara med om det stora äventyret? Då borde du söka till den nya säsongen.

Du som är mellan 10-13 år (födda 2007-2010) kan söka till programmet som spelas in från mitten av augusti och ca tre veckor framåt. Sista ansökningsdag är 19 april.

Här kan du söka till programmet!

Observera att TV4 och C More samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.

Årets säsong av Wild Kids kan du se på C More

De tävlar i nya säsongen av Wild Kids på C More

Det är äntligen dags att följa elva taggade barn som satsar allt i äventyrsprogrammet Wild Kids. Långt inne i Järvsö skogar möts de i tävlingar som kräver...

Det är äntligen dags att följa elva taggade barn som satsar allt i äventyrsprogrammet Wild Kids. Långt inne i Järvsö skogar möts de i tävlingar som kräver styrka, snabbhet och påhittighet, men framförallt ett bra lagarbete.

– Jag är så imponerad av det här gänget som jag har fått lära känna under flera veckor ute i vildmarken. Vilka kämpar de är! Årets säsong är kanske den tuffaste någonsin med mycket dramatik och känslor. Men barnen peppar varandra och kämpar tillsammans på ett otroligt fint sätt, säger programledare Linda Lindorff.

Av 6 000 sökande är det till slut elva barn som får chansen att vara med i programmet. Ute i vildmarken möts de, indelade i lagen Lejonen och Björnarna, i utmanande tävlingar med målet att vinna en resa till Sydafrika. Dessutom samlar de under tävlingens gång in pengar till de sydafrikanska elefanterna som hotas av tjuvjakt.

Under några intensiva veckor utmanar barnen sig själva i tuffa tävlingsmoment, hittar vänner för livet och får testa en primitiv tillvaro i vildmarkslägren långt ifrån vardagens bekvämligheter. I finalen avgörs det slutligen om det blir Lejonen eller Björnarna som tar hem segern och får åka på den spännande resan till Sydafrika.

– Jag ser att barnen växer enormt av att vara med om detta. De utmanas att lösa problem, hjälpa varandra och övervinna sina rädslor. Det är fantastiskt att se deras stolthet när de lyckas med något, säger Linda Lindorff.

Wild Kids har premiär på C More 10 januari. Säsongen består av tio avsnitt och det släpps ett i veckan. 

Här är deltagarna i Wild Kids 2020:

Lisa, 11 år, Ekerö
Påhittig fotbollstjej som är beredd att satsa allt för sitt lag.

Amir, 12 år, Solna.
Tävlingsinriktad fotbollskille som även gillar att spela tv-spel, odla egna grönsaker och laga mat.

Nova, 12 år, Västerhaninge
Målinriktad tjej med ett stort intresse för friidrott som drömmer om att bli mångkampare.

Charlie, 11 år, Hammarö/Charlottenberg.
Idrottsfantast som utövar sporter året runt, såsom friidrott, fotboll, motocross, skidor och fiske.

Ebba, 12 år, Falsterbo.
Har testat 11 sporter men fastnade slutligen för dansen. Drömmer om att bli musikalartist.

Elin, 12 år, Norrköping.
Tävlar inom konståkning och ser fram emot att visa vad hon går för.

Tara, 13 år, Tyresö
Judofantast som satsar på att ta hem svenskt OS-guld i judo 2024.

Tuva, 11 år, Ljungby
Älskar innebandy, fotboll och djur med en framtidsdröm att få spela i landslaget eller med sociala medier.

Ludwig, 13 år, Lidköping.
Bandyspelare som gärna jobbar strategiskt för att lyfta sitt lag.

Mattheus, 11 år, Tingsryd
Naturälskare som gillar jakt och fiske men även fotboll och innebandy.

Malte, 12 år, Enebyberg
Kvicktänkt teaterkille som även spelar innebandy och tennis.

0:35
Spela
Promo: Wild kids kommer till C More

Promo: Wild kids kommer till C More

Över 6000 barn sökte till nya Wild kids som programleds av Linda Lindorff. Det stora äventyret utspelar sig långt inne i Järvsös skogar där barnen, indelade i två lag, möts i tuffa tävlingar med målet att vinna finalen och därmed en afrikaresa. Den officiella trailern släpps senare i höst.

Över 6000 barn sökte till nya Wild kids som programleds av Linda Lindorff. Det stora äventyret utspelar sig långt inne i Järvsös skogar där barnen, indelade i två lag, möts i tuffa tävlingar med målet att vinna finalen och därmed en afrikaresa. Den officiella trailern släpps senare i höst.

Var med i Wild Kids 2020 – så söker du

Nu kan du som är mellan 10 och 13 år söka till Wild Kids. Ta chansen att vara med om ett äventyr som saknar motstycke. Så här gör du för att söka.

Nu kan du som är mellan 10 och 13 år söka till Wild Kids. Ta chansen att vara med om ett äventyr som saknar motstycke. Så här gör du för att söka.

Du som är mellan 10 och 13 år (född 2006-2009) kan söka till programmet som spelas in under 2,5 veckor i augusti/september 2019. Det finns två sätt att söka till programmet. 

Du kan söka direkt till programmet här: www.shortaudition.com/wildkids2019

Ta gärna hjälp av en vuxen för att dubbelkolla att all information kommer med i din ansökan. Har du redan skickat in en ansökan med brev, behöver du inte göra en ny ansökan - vi läser alla ansökningar som kommer in! 

Vill du hellre skicka ett brev med din ansökan, skickar du det till:

Jarowskij Enterprises
Wild kids
Box 270 34
102 51 Stockholm

OBS! Glöm inte att skicka med ett foto på dig själv.

Sista ansökningsdagen är den 30 april 2019.

Det vi vill att du skriver i din ansökan är:

Vad du heter.
Vilket år du är född.
Din adress.
Mobilnummer till förälder eller vårdnashavare. 

Ta gärna hjälp av en vuxen för att dubbelkolla att infon ovan stämmer.

Sen vill vi att du berättar lite om dig själv, t.ex.:

– Beskriv dig själv. T.ex. hur är du som kompis och vilka egenskaper har du?
– Vad tycker du om att göra på din fritid? Både när du är ensam och när du är med dina kompisar.
– Går du på några aktiviteter? Brukar du tävla i något och vad är det som är kul med det?
– Har du bott i vildmarken förut? Hur var det i så fall? Berätta annars hur du tror att det är!
– Vad vill du bli när du blir stor och hur har du kommit på det?
– Vad verkar roligast med att vara med i Wild kids?
– Varför tycker du att vi ska välja dig som en av årets deltagare?

Wild Kids till TV4 & C More med Linda Lindorff i spetsen

Succéprogrammet Wild Kids kommer till TV4 och C More och programledare blir ingen mindre än Linda Lindorff. - Jag älskar den svenska naturen, tuffa tävlingar...

Succéprogrammet Wild Kids kommer till TV4 och C More och programledare blir ingen mindre än Linda Lindorff.
- Jag älskar den svenska naturen, tuffa tävlingar och ser fram emot att för första gången få jobba med barn i en tv-produktion. I den här åldern är de ofta totalt orädda med inställningen att ingenting är omöjligt vilket de kommer ha stor nytta av på äventyret, säger Linda Lindorff.

Varje år söker tusentals barn till Wild Kids i hopp om att få vara med om sitt livs upplevelse och äventyr. Nu kommer äventyrsprogrammet till TV4 och C More där det får sällskap av Idol, Talang, Ture Sventon och andra populära tv-format för familjen. Programledare Linda Lindorff har mångårig erfarenhet från äventyrsprogram och reality såsom Robinson, Farmen samt Linda och djurens hjältar.

Det stora äventyret utspelar sig långt inne i Järvsös skogar där barnen, indelade i två lag, möts i tuffa tävlingar med målet att vinna finalen och därmed en afrikaresa. Under några intensiva veckor får barnen uppleva ett äventyr större än vad de kunnat drömma om. De utmanar sig själva i tuffa fysiska moment, hittar vänner för livet och får testa en primitiv tillvaro i vildmarkslägret långt ifrån surfplattor och fluffiga sängar.

Programmet spelas in under augusti och september i år och visas på C More och TV4 under 2020. Nu påbörjas sökandet efter äventyrliga barn mellan 10 och 13 år som vill vara med i programmet. Här kan du läsa mer om hur du söker till programmet.