Wild kids

Senaste från Wild kids

Var med i Wild Kids – så söker du

Nu kan du som är mellan 10 och 13 år söka till Wild Kids. Ta chansen att vara med om ett äventyr som saknar motstycke. Så här gör du för att söka.

Nu kan du som är mellan 10 och 13 år söka till Wild Kids. Ta chansen att vara med om ett äventyr som saknar motstycke. Så här gör du för att söka.

Du som är mellan 10 och 13 år (född 2006-2009) kan söka till programmet som spelas in under 2,5 veckor i augusti/september 2019. Det finns två sätt att söka till programmet. 

Du kan söka direkt till programmet här: www.shortaudition.com/wildkids2019

Ta gärna hjälp av en vuxen för att dubbelkolla att all information kommer med i din ansökan. Har du redan skickat in en ansökan med brev, behöver du inte göra en ny ansökan - vi läser alla ansökningar som kommer in! 

Vill du hellre skicka ett brev med din ansökan, skickar du det till:

Jarowskij Enterprises
Wild kids
Box 270 34
102 51 Stockholm

OBS! Glöm inte att skicka med ett foto på dig själv.

Sista ansökningsdagen är den 30 april 2019.

Det vi vill att du skriver i din ansökan är:

Vad du heter.
Vilket år du är född.
Din adress.
Mobilnummer till förälder eller vårdnashavare. 

Ta gärna hjälp av en vuxen för att dubbelkolla att infon ovan stämmer.

Sen vill vi att du berättar lite om dig själv, t.ex.:

– Beskriv dig själv. T.ex. hur är du som kompis och vilka egenskaper har du?
– Vad tycker du om att göra på din fritid? Både när du är ensam och när du är med dina kompisar.
– Går du på några aktiviteter? Brukar du tävla i något och vad är det som är kul med det?
– Har du bott i vildmarken förut? Hur var det i så fall? Berätta annars hur du tror att det är!
– Vad vill du bli när du blir stor och hur har du kommit på det?
– Vad verkar roligast med att vara med i Wild kids?
– Varför tycker du att vi ska välja dig som en av årets deltagare?

Wild Kids till TV4 & C More med Linda Lindorff i spetsen

Succéprogrammet Wild Kids kommer till TV4 och C More och programledare blir ingen mindre än Linda Lindorff. - Jag älskar den svenska naturen, tuffa tävlingar...

Succéprogrammet Wild Kids kommer till TV4 och C More och programledare blir ingen mindre än Linda Lindorff.
- Jag älskar den svenska naturen, tuffa tävlingar och ser fram emot att för första gången få jobba med barn i en tv-produktion. I den här åldern är de ofta totalt orädda med inställningen att ingenting är omöjligt vilket de kommer ha stor nytta av på äventyret, säger Linda Lindorff.

Varje år söker tusentals barn till Wild Kids i hopp om att få vara med om sitt livs upplevelse och äventyr. Nu kommer äventyrsprogrammet till TV4 och C More där det får sällskap av Idol, Talang, Ture Sventon och andra populära tv-format för familjen. Programledare Linda Lindorff har mångårig erfarenhet från äventyrsprogram och reality såsom Robinson, Farmen samt Linda och djurens hjältar.

Det stora äventyret utspelar sig långt inne i Järvsös skogar där barnen, indelade i två lag, möts i tuffa tävlingar med målet att vinna finalen och därmed en afrikaresa. Under några intensiva veckor får barnen uppleva ett äventyr större än vad de kunnat drömma om. De utmanar sig själva i tuffa fysiska moment, hittar vänner för livet och får testa en primitiv tillvaro i vildmarkslägret långt ifrån surfplattor och fluffiga sängar.

Programmet spelas in under augusti och september i år och visas på C More och TV4 under 2020. Nu påbörjas sökandet efter äventyrliga barn mellan 10 och 13 år som vill vara med i programmet. Här kan du läsa mer om hur du söker till programmet.