Varje år söker tusentals barn till Wild Kids i hopp om att få vara med om sitt livs upplevelse och äventyr. Nu kommer äventyrsprogrammet till TV4 och C More där det får sällskap av Idol, Talang, Ture Sventon och andra populära tv-format för familjen. Programledare Linda Lindorff har mångårig erfarenhet från äventyrsprogram och reality såsom Robinson, Farmen samt Linda och djurens hjältar.

Det stora äventyret utspelar sig långt inne i Järvsös skogar där barnen, indelade i två lag, möts i tuffa tävlingar med målet att vinna finalen och därmed en afrikaresa. Under några intensiva veckor får barnen uppleva ett äventyr större än vad de kunnat drömma om. De utmanar sig själva i tuffa fysiska moment, hittar vänner för livet och får testa en primitiv tillvaro i vildmarkslägret långt ifrån surfplattor och fluffiga sängar.

Programmet spelas in under augusti och september i år och visas på C More och TV4 under 2020. Nu påbörjas sökandet efter äventyrliga barn mellan 10 och 13 år som vill vara med i programmet. Här kan du läsa mer om hur du söker till programmet.